Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

El Recinte de la Marxa obri el període de presentació de propostes per a gestionar les casetes per a festes

tornar Imprimir

divendres, 4 de març de 2016

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

El Recinte de la Marxa obri el període de presentació de propostes per a gestionar les casetes per a festes

L'Ajuntament de Vila-real ha iniciat el procés d'adjudicació de la gestió de les quatre casetes que, com cada any, s'instal·laran al Recinte de la Marxa durant els festejos patronals que se celebraran del 13 al 22 de maig i del 2 a l'11 de setembre d'enguany. En aquesta ocasió, tots els estands tindran un total de 15 metres lineals de barra cara al públic i cinc metres de profunditat, la qual cosa suposa unes dimensions de 75 metres quadrats per a cadascuna d'elles, de manera que no hi haja diferències entre els concessionaris i s'oferisca una imatge més unificada.

El recinte, situat a l'aparcament públic de la zona sud enfront del Palau de Justícia i configurat com un espai festiu que permeta ser punt de trobada durant els festejos i concentrar l'activitat per a no afectar al descans dels veïns, comptarà amb un envelat general amb un escenari i la programació d'activitats lúdiques. 

Els adjudicataris també disposaran d'elements per a cobrir els punts de venda, presa d'energia elèctrica i d'aigua, enllumenat públic ordinari del recinte, neteja pública de les zones comunes, banys públics, promoció de l'espai i servei de vigilància. Així mateix, el plec de condicions tècniques també estipula que l'horari autoritzat serà des de les 11.00 hores del matí fins a les 7.00 hores de la matinada. 

Els interessats a instal·lar una caseta en la zona tenen fins al 21 de març per a presentar les seues propostes, a fi que els tràmits estiguen amb suficient antelació. Més informació en l'apartat Perfil de contractant de la seu electrònica municipal.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es