Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Joventut programa un curs de socorrista aquàtic que ofereix la possibilitat d'aconseguir un contracte en finalitzar

diumenge, 6 de març de 2016

La Regidoria de Joventut, amb la col·laboració d'Esports, programa un curs de socorrista aquàtic que es realitzarà a l'Espai Jove i a la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) de Vila-real que té entre els seus principals al·licients el compromís de l'empresa encarregada d'impartir-lo de contractar aquest estiu els alumnes que isquen preparats en qualsevol dels llocs on ofereix els seus serveis. El curs impartirà els coneixements necessaris per a actuar amb eficiència i de forma ràpida enfront d'una situació d'emergència i intervenir en situacions de primers auxilis i de Suport Vital Bàsic (SVB). 

Superada la formació, els participants obtindran la corresponent titulació per part de l'Associació de Tècnics d'Emergències Aquàtiques (Atemac), vàlida en l'àmbit nacional, i podran optar a un lloc de treball a l'estiu en qualsevol dels espais gestionats per l'empresa que imparteix el curs (SANEA 2008, SL), amb qui la Regidoria ha signat un acord pel qual l'empresa es compromet a contractar tots els alumnes que isquen preparats del curs. "Un dels punts bàsics de la programació de Joventut és la formació per a l'ocupació, perquè ens preocupa que els joves, que són el present i el futur de la ciutat, siguen la generació que pitjor ho està passant amb la crisi", explica el regidor de l'àrea, Xavier Ochando. 

El 6 d'abril, a les 16.00 hores, tindrà lloc una primera prova d'accés en la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva, on els inscrits hauran de nadar de forma contínua 200 metres en estil lliure en un temps inferior als quatre minuts i superar una part en apnea. Una vegada finalitzada, es marcaran els 23 millors temps, els autors dels quals seran els seleccionats per a iniciar el curs. 

Els interessats poden inscriure's a les proves d'accés a l'Espai Jove (avinguda de França, 25), en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores, per un preu de 80 euros, amb un descompte de 40 amb el Carnet Jove. 

Més informació a través de l'adreça electrònica joventut@vila-real.es.

Galeria multimèdia

Documents

Imatges

Curs de socorrista aquàtic
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es