Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia una nova campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ i dels sistemes de retenciˇ infantils

dijous, 10 de marš de 2016

La Policia Local de Vila-real iniciarÓ el proper dilluns, 14 de marš, una nova campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i dels sistemes de retenciˇ infantil (SRI) en els vehicles, que finalitzarÓ el diumenge, dia 20. La iniciativa, que durÓ a terme la Unitat de TrÓnsit de la Policia Local, en colĚlaboraciˇ amb la DGT, s'encarregarÓ de comprovar que tots els ocupants dels vehicles circulen amb el corresponent sistema de retenciˇ.

"El cinturˇ de seguretat Ús una asseguranša de vida que cal portar sempre cordat", recorda el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, qui adverteix que "a pesar dels missatges difosos per diferents organismes i el coneixement general que es tÚ que el seu ˙s redueix a la meitat el risc de mort en cas d'accident, moltes persones segueixen viatjant sense aquest sistema". Per aix˛, recorda que no portar cinturˇ o SRI Ús una infracciˇ greu que pot suposar fins a 200 euros de multa i la pŔrdua de 3 punts. "L'objectiu no Ús sancionar, sinˇ evitar morts, ja que segons la Direcciˇ General de TrÓnsit (DGT), el 2014 es va produir en el nostre paÝs un increment del 2% en el nombre d'accidents amb vÝctimes i en el de ferits lleus i va augmentar en un 0,4% la xifra de vÝctimes mortals", explica. 

Les estadÝstiques de la DGT revelen tambÚ que en el nucli urbÓ, la possibilitat de resultar ferit greu o mort Ús cinc vegades menor si es porta posat el cinturˇ. Per tot aix˛, Serralvo demana als conductors "precauciˇ i responsabilitat, especialment en les dates que s'acosten".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es