Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formaciķ -> Notícies sobre cursos i tallers

L'experta Graciela Curuchelar aborda la resiličncia en la mediaciķ policial en una jornada formativa de la Cātedra i la Policia Local

dijous, 17 de marį de 2016

Jornada Resiličncia en la mediaciķ policial_2

La sala de formaciķ de la Prefectura de la Policia Local ha acollit aquesta vesprada la jornada "Resiliencia en la mediaciķn policial", a cārrec de l'experta internacional en mediaciķ i conciliaciķ Graciela Curuchelar. La xarrada estā organitzada per la Cātedra de Mediaciķ Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI i l'Escola de Formaciķ Policial de Vila-real. 

La ponent és advocada, notāria, mediadora i conciliadora en relacions de consum, a més de professora de la Cātedra Universitāria a la Universitat de Salamanca i professora de postgrau a la Universidad de San Isidro (Buenos Aires) i a la Universitat de Barcelona (UB). Curuchelar és també formadora de mediadors i conferenciant en l'āmbit internacional, arriba expressament des d'Argentina per a explicar la resiličncia com a enfocament o estratčgia aplicada en la mediaciķ policial. 

El curs, en la inauguraciķ del qual han participat el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, i la directora de la Cātedra vila-realenca, Carmen Lázaro, aborda, entre altres qüestions, el concepte de resiličncia i la seua aplicaciķ en la mediaciķ, les bases biolōgiques, psicolōgiques i socials de la resiličncia en la família i la seua utilitat en les parts d'una mediaciķ familiar, així com el paper dels microsistemes en la producciķ de resiličncia. La jornada es dirigeix a membres de les forces i cossos de seguretat, estudiants, professionals de la mediaciķ i de la psicologia.

Galeria multimèdia

Imatges

Jornada Resiličncia en la mediaciķ policial_3 Jornada Resiličncia en la mediaciķ policial Jornada Resiličncia en la mediaciķ policial_1
Plaįa Major s/n. 12540 Vila-real (Castellķ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciķ de notificacions: notificaciones@vila-real.es