Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El Consell de Xiquets i Xiquetes convoca el concurs infantil per a buscar un logotip que represente l'organisme

dijous, 17 de març de 2016

El Consell de Xiquets i Xiquetes ha celebrat aquesta vesprada una nova sessió, en la qual s'han donat a conéixer les bases per al concurs del logotip que representarà l'ens. "Busquem un logotip amb el qual se senten identificats, per això volem que facen ús de la seua imaginació i dissenyen un logo que puga representar el Consell", indica el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando.

Tots els xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària i de 1r de l'ESO dels centres educatius de Vila-real podran participar en el certamen amb un màxim de tres obres, encara que només s'optarà a un premi. A més, els treballs hauran d'estar inspirats en temes com la importància de la participació de la infància i la joventut en els temes municipals, el diàleg, la comunicació, la col·laboració, la solidaritat o els drets de la infància. Els originals es podran lliurar fins al dia 6 de maig al Centre Cívic Maria de Luna (C/ Martí l'Humà, 20) i a l'Espai Jove (de 9.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 hores), on seran exposats del 16 al 25 de maig. 

El dia 16, a les 11.30 hores, s'inaugurarà la mostra i es lliuraran els premis. El guanyador rebrà un diploma, així com un set complet de dibuix i pintura i un llibre; també es lliuraran un set de dibuix i pintura als dos finalistes. El logo premiat s'utilitzarà com a imatge del Consell de Xiquets i Xiquetes, en les comunicacions, publicacions, cartells i altres suports que es considere.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es