Inici -> └rees -> Participaciˇ ciutadana -> NotÝcies

El macrosopar de ve´ns repeteix a l'avinguda de la MurÓ i posa a la venda els tiquets per a les festes de Sant Pasqual

dissabte, 19 de marš de 2016

El macrosopar de ve´ns que la Regidoria de Participaciˇ Ciutadana promou, juntament amb la Junta de Festes i les associacions de ve´ns, durant els festejos patronals celebrarÓ la seua vuitena ediciˇ en les festes de Sant Pasqual consolidat com una de les cites mÚs multitudinÓries del calendari festiu. En aquesta nova ediciˇ, el macrosopar torna a confiar en la ubicaciˇ de l'avinguda de la MurÓ, on es va celebrar per primera vegada en les passades festes de setembre i va aconseguir atraure mÚs de 2.000 persones. Al maig, el sopar de germanor dels ve´ns confia superar aquesta xifra, amb una previsiˇ d'unes 2.500 persones, que a partir del dilluns poden comenšar a fer-se amb els seus tiquets per a l'esdeveniment.

El macrosopar estÓ programada per al 21 de maig. Els interessats a participar d'aquesta festa dels ve´ns poden adquirir els tiquets pel preu simb˛lic d'un euro, que dˇna dret a taula i cadira, pica-pica i beguda, a mÚs de l'actuaciˇ d'una orquestra local que amenitza la vetlada, en aquest cas l'orquestra Druida. Les entrades es podran adquirir fins a dos dies abans de l'esdeveniment en les associacions de ve´ns dels diferents barris de la ciutat i tambÚ a la Casa de la Festa. 

"A causa de l'Ŕxit d'aquest acte popular tan multitudinari, ens vam veure obligats a canviar d'ubicaciˇ a la plaša Major, que tambÚ se'ns queda ja xicoteta, per aix˛ apostem per repetir a la MurÓ, un espai que va agradar molt als ve´ns i que permetrÓ seguir creixent, ja que hem passat dels 2.000 participants al setembre als 2.500 aproximadament que esperem en els pr˛xims festejos en honor al patrˇ de la ciutat", assenyala el regidor de Participaciˇ Ciutadana, Xavier Ochando.

Descàrrega dĺarxius

Descargar archivo

Macrosopar de ve´ns maig 2016
Tipus d'arxiu: PDF | ValenciÓ

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es