Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

El I Aplec de Pasqua s'acomiada al complet i valora ja ampliar la iniciativa per a consolidar-la en pròximes edicions

divendres, 1 d'abril de 2016

Aplec de Pasqua al col·legi Cervantes_3

L'Aplec de Temps Lliure de Pasqua ha acomiadat aquest matí la seua primera edició amb un balanç "al complet" i una "excel·lent" acollida de les activitats per part de les famílies vila-realenques. Tant és així que la regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, qui ha visitat aquest matí l'Aplec, valora ja ampliar la iniciativa de cara a pròximes edicions, consolidant-se d'aquesta manera en el calendari del departament per a cobrir tots els períodes de vacances escolars amb una iniciativa pionera de caràcter inclusiu i per a la conciliació familiar. 

Aquest primer Aplec de Pasqua ha oferit un centenar de places, distribuïdes entre els col·legis Concepció Arenal i Cervantes, amb activitats lúdiques i d'oci i incorporant també, com a Nadal i estiu, servei de menjador escolar. Escrig ha valorat de manera molt positiva l'acollida d'aquesta primera edició de l'Aplec de Pasqua, amb la qual l'Ajuntament de Vila-real "segueix reforçant l'atenció social en particular a la població més vulnerable, els xiquets, garantint la igualtat d'oportunitats i la inclusió, amb activitats d'oci educatiu i serveis bàsics en les èpoques en les quals no hi ha col·legi". "Si Vila-real ja va ser una ciutat pionera, en incloure el servei de menjador en l'Aplec d'Estiu i ampliar les quinzenes, després vam crear l'Aplec de Nadal, incorporat per primera vegada enguany, i ara tornem a ser referents també a Pasqua, en oferir una altra possibilitat als pares i mares per a facilitar la conciliació familiar i laboral, al mateix temps que assegurem la cobertura als menors amb accions de caràcter inclusiu", assenyala Escrig.

La regidora, acompanyada de l'edil de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, ha pogut conéixer aquest matí de primera mà el funcionament d'aquesta primera temporada i assegura que, "vist l'èxit d'acollida del programa, que ha cobert totes les places disponibles, ja estem treballant en la possibilitat d'ampliar el nombre de places per a la pròxima edició, amb l'objectiu que tots els xiquets que ho desitgen puguen participar". En concret, l'Aplec de Pasqua ha comptat amb 100 places dirigides a xiquets d'entre 3 i 16 anys, que se sumen als 622 que van gaudir les activitats de l'Aplec d'Estiu i a les 110 oferides les passades vacances de Nadal. "Amb aquest Aplec fem un pas més per a cobrir les necessitats de les famílies amb xiquets durant tot l'any", indica Escrig, qui destaca que "mentre hi haja demanda, aquest Ajuntament seguirà treballant per ampliar el servei i oferir noves oportunitats i mesures de conciliació a tots els vila-realencs".

Galeria multimèdia

Imatges

Aplec de Pasqua al col·legi Cervantes Aplec de Pasqua al col·legi Cervantes_1 Aplec de Pasqua al col·legi Cervantes_2
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es