Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local sorprén una parella de romanesos residents a Borriana mentre sostrauen 300 quilos de taronja a Vila-real

dijous, 7 d'abril de 2016

La Policia Local de Vila-real ha evitat el robatori de 300 quilos de taronges de varietat lane late a un hort situat al camí de Bellot. Els fets van ocórrer el matí de dimecres, quan quatre agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, després de tenir coneixement que un home i una dona estaven recol·lectant taronges dins d'una parcel·la en producció i carregant-les en una furgoneta.

Tots dos, de 31 anys i origen romanés, encara que establits a Borriana, van confirmar a la policia que no tenien permís per a agafar el producte, per la qual cosa es va avisar l'amo del terreny, un vila-realenc que no va poder personar-se en el lloc per la seua avançada edat. En el seu lloc va acudir el seu nebot, que va manifestar la seua intenció d'interposar una denúncia, després de comprovar que en la furgoneta hi havia carregats ja 10 sacs d'uns 30 quilos cadascun, que li van ser retornats, el valor aproximat dels quals és de 60 euros.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es