Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> I Congrés Iberoamericà de Mediació Policial

El II Congrés Iberoamericà de Mediació Policial reconeix la trajectòria de Josep Redorta i dóna l'aportació econòmica dels premis a l'ONG Mensajeros de la Paz

dijous, 14 d'abril de 2016

Lliurament del premi Josep Redorta_4

L'advocat, doctor en Psicologia Social i expert en el camp de la resolució de conflictes Josep Redorta ha rebut l'estatueta del premi que porta el seu nom en el II Congrés Iberoamericà de Mediació Policial. Un reconeixement a la seua dilatada trajectòria i la seua aportació a l'àmbit de la mediació, "on ha sigut pioner, amb una alta especialització i amb la generació de metodologies pròpies", en paraules del regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, qui ha lliurat el guardó acompanyat pel regidor de Relacions Institucionals, Diego A. Vila. "Es tracta d'una merescuda dedicatòria, aprofitant la seua presència en el congrés, com un dels pares de la mediació", apunta. 

El reconeixement se suma a la donació de la dotació econòmica dels Premis Josep Redorta a l'ONG Mensajeros de la Paz, en quedar desert el guardó principal del certamen. D'aquesta manera, el II Congrés Iberoamericà de Mediació Policial col·labora amb 600 euros amb l'organització del pare Ángel García Rodríguez, qui ha agraït l'aportació amb un vídeo projectat durant el congrés, en el qual explica que l'entitat viatjarà a l'illa grega de Lesbos acompanyant el papa Francisco per a ajudar els refugiats.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament del premi Josep Redorta_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es