Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El Consell de Xiquets i Xiquetes obre als joves de 5é de Primària a 2n de l'ESO el concurs per a dissenyar el nou logo

dilluns, 18 d'abril de 2016

El Consell de Xiquets i Xiquetes cerca un logotip que el represente i per a això ha convocat un concurs en el qual podran participar els xiquets de 5é i 6é de Primària i de 1er i 2n de l'ESO dels centres educatius de Vila-real. La imatge pot estar dibuixada a mà (utilitzant qualsevol tipus de tècnica, com a aquarel·les, retoladors, llapis, ceres, etc.) o amb ordinador i ha d'identificar i representar al Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real. Per això, haurà d'inspirar-se en la participació de la infància i la joventut en els temes municipals, en valors com la comunicació i el diàleg, així com en la col·laboració i la solidaritat o en els drets de la infància. 

Els participants, que hauran d'incloure el seu nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i col·legi als treballs, podran lliurar un màxim de tres obres fins a l'11 de maig tant al Centre Cívic Maria de Lluna (c/ Martí l'Humà, 20) de 9.00 a 15.00 hores, com a l'Espai Jove, en horari de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. Després de la resolució del jurat, l'Espai Jove acollirà el 16 de maig, a les 11.30 hores, l'exposició dels treballs presentats i el lliurament dels premis. Les imatges estaran exposades durant totes les festes en honor a Sant Pasqual i fins al dimecres 25.

El premi consistirà en un diploma, un equip complet de dibuix i pintura i un llibre, a més d'un altre equip de dibuix i pintura per a dos finalistes. La imatge guanyadora serà utilitzada per identificar al Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real, tant en les comunicacions, com a publicacions, cartells i altres suports a nivell oficial.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es