Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

El bou per la vila incorporarà per primera vegada lliteres distribuïdes pel recinte per a reforçar la seguretat

dimarts, 19 d'abril de 2016

Formació de voluntaris de bous al carrer_3

La festa del bou al carrer de Vila-real reforça enguany el dispositiu sanitari i de seguretat i incorporarà per primera vegada la disposició de lliteres i lones en punts estratègics del recinte de la vila per a fer més fàcil i ràpid el trasllat a la infermeria de persones que pogueren resultar ferides durant els festejos. La distribució d'aquestes lliteres i l'ús d'aquest nou material d'emergència forma part del curs de formació a voluntaris taurins que la Junta de Festes, amb la col·laboració de Creu Roja, impartirà aquesta vesprada a la Prefectura de la Policia Local de Vila-real.

"El nostre principal objectiu a l'hora d'organitzar els festejos taurins és, sens dubte, garantir al màxim la seguretat dins del recinte. Per a açò, la formació dels voluntaris resulta fonamental, perquè coneguen al detall els protocols d'actuació, als quals enguany s'incorpora per primera vegada la distribució de lliteres que faran més ràpida i àgil la resposta davant qualsevol tipus d'incidència que requerisca el trasllat de persones a la infermeria", valora el regidor de Festes i de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo. L'edil ha volgut agrair la col·laboració de Creu Roja per a impartir aquesta sessió formativa, a la qual està prevista l'assistència d'una quinzena de persones, entre voluntaris i directors taurins.

Galeria multimèdia

Imatges

Formació de voluntaris de bous al carrer_1 Formació de voluntaris de bous al carrer Formació de voluntaris de bous al carrer_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es