Inici -> Aplec de temps lliure (borrar)

L'Aplec d'Estiu duplica l'oferta i obri el dilluns les inscripcions per a les 1.010 places del programa d'oci inclusiu i conciliació familiar de Serveis Socials

diumenge, 1 de maig de 2016

L'Aplec d'Estiu obri aquest dilluns el termini d'inscripció de la seua 28a edició, una convocatòria que arriba amb importants novetats per a donar cobertura durant els mesos d'estiu a un major nombre de famílies amb activitats d'oci, desdejuni i menjador escolar des del 22 de juny fins al 31 d'agost en cinc torns. Amb aquest objectiu, l'Aplec Municipal de Temps Lliure d'estiu obri enguany un total de 1.010 places, quasi el doble de les oferides el 2015, i incorpora places específiques d'infantil per als xiquets i xiquetes a partir de 3 anys.

"L'Aplec d'Estiu és un dels puntals dels serveis d'atenció a les famílies que oferim des de l'àrea de Serveis Socials, amb una vocació eminentment inclusiva i de suport a la conciliació de la vida familiar i laboral. Per això, cada any procurem ampliar i reforçar el servei i adaptar-lo a les necessitats de les famílies. Aquest estiu, després d'haver sigut pioners a ampliar els torns a l'agost i haver sigut també el primer Ajuntament a posar en marxa un servei de menjador i de desdejuni en els mesos de vacances, reforcem l'oferta amb més places, més torns i a partir de 3 anys, un exemple més que les polítiques per a les persones són la nostra principal prioritat", argumenta la regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig. L'edil recorda, a més, que aquest curs s'han impulat per primera vegada i "amb una excel·lent acollida" els Aplecs de Nadal i de Pasqua, amb l'objectiu de donar cobertura durant totes les èpoques de vacances escolars de l'any.

El programa s'impartirà enguany en els col·legis Carles Sarthou i Escultor Ortells en els tres primers torns, corresponents a les tres quinzenes des del 22 de juny fins al 29 de juliol, amb 95 places generals i 30 d'infantil per torn i col·legi. El col·legi Escultor Ortells acollirà els dos torns d'agost de l'Aplec, amb 55 places generals i 15 d'infantil per torn. El preu de les activitats és de 20 euros, amb importants bonificacions de fins al 100% per a les activitats i els serveis de menjador. 

Per a optar a alguna de les places de l'Aplec és necessari formalitzar prèviament la sol·licitud, des del 2 fins al 22 de maig, a través del web http://aplecdetempslliure.vila-real.es. El 25 de maig es farà el sorteig públic per a l'ordre de la matrícula, que es formalitzarà del 6 al 17 de juny al Centre Social. En el cas de quedar vacants per cobrir, s'obrirà un nou termini d'inscripcions del 27 de juny a l'1 de juliol.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

28é Aplec d'Estiu
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es