Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Dos membres de la Policia Local de Vila-real participen en la Copa d'Espanya de ciclisme per a policies i bombers

dilluns, 2 de maig de 2016

Copa d'Espanya de ciclisme per a policies i bombers

Dos membres de la Policia Local han participat en la Copa d'Espanya de ciclisme per a policies i bombers, que ha tingut lloc a Vilanova (Tarragona). El cos policial vila-realenc va estar representat pels agents Manuel Fortea i Rafael Ros, que van quedar primer i quart respectivament en les seues categories.

Manuel Fortea ha tornat amb el títol de campió d'Espanya en la modalitat de ruta en la categoria F, després de fer quatre voltes en un dur circuit de 18 quilòmetres. En la prova de contrarellotge, Fortea va quedar segon en la seua categoria, amb un temps de 16,22, a 12 segons del primer, en un recorregut de 12 quilòmetres de forts desnivells.

Per la seua part, l'agent Rafael Ros va quedar en quart lloc en la prova de contrarellotge en la seua categoria, amb un temps de 16,26 segons.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es