Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

La Policia Local de Vila-real organitza un curs formatiu sobre la Intervenció policial en el mercat de tabacs

dimecres, 4 de maig de 2016

La Policia Local de Vila-real ha organitzat un curs que, amb el títol Mercat de tabacs. Intervenció policial, es desenvoluparà dilluns que ve, 9 de maig, de 16.00 a 20.00 hores, a la sala de formació de la prefectura de la Policia Local. La formació, impartida per funcionaris del Comissionat per al Mercat de Tabacs, està dirigida a membres de les forces i cossos de seguretat en actiu i se centrarà en tres importants punts per als agents: la discriminació del tabac legal i il·legal, l'elaboració d'actes d'inspecció i el comerç del tabac a Espanya.

El programa oferirà als assistents pautes per a determinar la il·legalitat de les labors de tabac i mostrarà els criteris a seguir a l'hora de precintar o decomissar el producte, segons si es tracta de tabac legal o il·legal o si es troba en establiments susceptibles o no de ser autoritzats per a la venda amb recàrrec, fins i tot, si es tracta de venda ambulant. A més, els agents aprendran a distingir i utilitzar els diferents models d'acta i informe complementari, quan es duguen a terme inspeccions, i també coneixeran els models per a la presa de declaracions. 

D'altra banda, el curs comptarà amb un apartat específic de formació bàsica sobre la normativa legal i reglamentària del mercat de tabac al país, amb les principals resolucions, instruccions i circulars del Comissionat per al Mercat de Tabacs. Dins d'aquest punt s'informarà sobre els principals operadors majoristes de tabac, així com sobre els minoristes -expenedors de tabac i timbre- i els seus drets i obligacions i principals infraccions, i sobre els punts de venda amb recàrrec.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es