Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local de Vila-real participa en un curs de conducció a Xest organitzat per Volkswagen

dilluns, 9 de maig de 2016

La Policia Local participa en la Volkswagen Race Tour_2

La Policia Local de Vila-real ha participat, un any més, en els cursos de conducció organitzats per Volkswagen Espanya en el circuit de Xest, gràcies a la col·laboració entre el concessionari oficial de Volkswagen a Vila-real, Auto-Real i la Policia Local. Les jornades s'emmarquen dins del Volkwswagen Race Tour, l'esdeveniment de conducció que organitza la marca alemanya en el circuit valencià. 

Per a aquesta cita, la firma vila-realenca ha reservat diverses places i ha convidat els membres de la Policia Local a participar en l'activitat, que els ha permés aprofitar la formació per a traure partit en l'àmbit professional i adquirir coneixements al volant que seran aplicables immediatament en la seua tasca diària. El curs ha constat de quatre mòduls, com el centrat en la seguretat a alta velocitat amb conducció en circuit, les proves de pàdoc dels elements de seguretat activa, la formació en box i les rutes 4x4 en zones especials per a veure els límits i possibilitats dels vehicles en la conducció fora d'asfalt. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, que ha acompanyat als agents durant la jornada, va destacar que "es tracta d'una magnífica oportunitat per a experimentar amb els més avançats sistemes i assistents actuals que incorporen els vehicles, sens dubte bàsics per a l'ajuda i seguretat en la conducció, especialment quan es tracta d'aplicar una conducció eficient i segura en la labor diària de la policia".

Galeria multimèdia

Imatges

La Policia Local participa en la Volkswagen Race Tour_1 La Policia Local participa en la Volkswagen Race Tour
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es