Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real presenta el programa de festes de Sant Pasqual amb més de 230 actes per a tots els públics durant 10 dies

tornar Imprimir

dimarts, 10 de maig de 2016

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa, Ajuntament

Presentació del programa de festes de Sant Pasqual 2016

Vila-real presenta el programa de festes de Sant Pasqual amb més de 230 actes per a tots els públics durant 10 dies

Vila-real es prepara per a celebrar, divendres que ve 13 de maig, la Fira i Festes de Sant Pasqual 2016. A falta només de tres dies perquè el volteig de campanes i la descàrrega de coets anuncien l'inici dels festejos en honor al patró, la Casa dels Mundina ha acollit hui la presentació oficial del programa de festes, amb més de 230 actes per a tots els públics durant 10 dies.

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, juntament amb el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, el regidor de Festes, Javier Serralvo, i el representant de Fobesa, Javier Bartolomé, acompanyats de la reina de les festes, Silvia Cantavella, i les seues dames Sara Ramos, Rut Manrique, Marta Soler i Belén Lloret, han presentat la programació, que començarà a repartir-se demà i està disponible ja per a consulta en línia en el web http://programadefestes.vila-real.es, accessible per a tot tipus de dispositius. En la presentació, Benlloch ha destacat la importància de les festes en una ciutat que "vol conservar i seguir amb les tradicions que ens van deixar els nostres avantpassats". 

"Però no solament això, les festes tenen un fort impacte econòmic, que suposa un volum proper als 1,5 milions d'euros, per la qual cosa són, sens dubte, un revulsiu que serveix per a retroalimentar els negocis locals i generar progrés, sense oblidar que també compleixen amb un important objectiu, com és ajudar els veïns a relaxar-se i desconnectar, tan necessari per a qualsevol societat", destaca l'alcalde. Per aquest motiu, tant Benlloch com Serralvo han donat les gràcies a Fobesa per contribuir a l'edició del programa en paper, així com a la Comissió de Penyes i a la Junta de Festes, associacions, clubs esportius, penyes i a tots els col·lectius implicats, ja que "sense el seu treball i el seu amor per aquesta ciutat seria impossible comptar amb un programa de Guinness, amb 230 actes". "Tots contribueixen a generar una imatge d'aquesta ciutat de la qual ens sentim orgullosos, acollidora i oberta que no tanca la porta a ningú", apunta Benlloch, "perquè tots i cadascun dels actes que hi ha en el programa de festes són oberts a tots els públics". "Esperem que la festa ens provoque un somriure i un merescut parèntesi a les nostres preocupacions i problemes del dia a dia ", apunta Colás, qui ha animat els veïns a "viure les festes en harmonia i civisme amb amics i familiars".

Moments abans de la presentació del programa de festes, la reina i les seues dames han complit amb la tradició de portar-li ous a santa Clara per a demanar-li bon temps durant les festes patronals de Sant Pasqual. A partir de demà i el dijous, amb la participació també de la reina i dames de festes, es repartirà el programa a la Casa de la Festa, en horari de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del programa de festes de Sant Pasqual 2016_2 Presentació del programa de festes de Sant Pasqual 2016_1 Presentació del programa de festes de Sant Pasqual 2016_6

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es