Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Un dispositiu amb més de 170 efectius vetlarà per la seguretat durant les festes de Sant Pasqual de Vila-real

divendres, 13 de maig de 2016

Reunió de coordinació de seguretat de festes

Un dispositiu de més de 170 persones, entre efectius de Policia Local i Protecció Civil, vetlarà per la seguretat durant els 10 dies de festes de Sant Pasqual que han començat hui amb el volteig general de campanes i la descàrrega de coets que anuncia l'inici de la festa. La reunió de coordinació de seguretat, celebrada en la prefectura de la Policia Local amb la participació del regidor de Seguretat Ciutadana i de Festes, Javier Serralvo, i representants de la Policia Local i Protecció Civil, ha perfilat els últims detalls d'un dispositiu que enguany fa especial èmfasi en els actes taurins, en els quals s'incorporaran, gràcies a Creu Roja i a la Comissió del Bou, lliteres en diversos punts del recorregut per a "garantir la màxima seguretat". 

"El nostre principal objectiu a l'hora d'organitzar les celebracions és, sens dubte, garantir al màxim la seguretat dins del recinte. Per a açò, s'ha realitzat una formació especial per als voluntaris, cosa que resulta fonamental perquè coneguen al detall els protocols d'actuació", apunta el regidor responsable. En concret, el dispositiu especial del correbou comptarà amb membres de la Policia Local i Protecció Civil, així com amb voluntaris, i amb un desplegament sanitari amb quatre ambulàncies situades al llarg de tot el recorregut i personal d'atenció mèdica. En la resta d'actes taurins hi haurà tres ambulàncies. 

El Recinte de la Marxa comptarà amb vigilància permanent, especialment durant la celebració d'esdeveniments. També ocorrerà en el popular concurs d'empedrats, on agents de la Policia Local reforçaran la seguretat privada en la zona, a l'objecte de controlar el trànsit i accés al recinte en relació a l'aforament permés. 

En total seran 600 els operatius que es realitzaran al llarg dels 10 dies de festejos, en els quals s'atendrà un total de 192 actes, a través dels diferents torns de matí, vesprada i nit, per a donar cobertura a tots els esdeveniments programats, a més del control i vigilància del compliment de les normes de convivència establides en l'Ordenança de convivència ciutadana per part de veïns, casals i penyes. Als efectius de la Policia Local se sumaran també els de la Policia Nacional.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es