Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

L'anunci, la pólvora i la inauguració dels espais festius obrin els 10 dies de festes de Sant Pasqual 2016

tornar Imprimir

divendres, 13 de maig de 2016

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

Inici de les festes de Sant Pasqual 2016

L'anunci, la pólvora i la inauguració dels espais festius obrin els 10 dies de festes de Sant Pasqual 2016

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la reina de les festes, Silvia Cantavella, juntament amb les seues dames, el regidor de Festes, el president de la Junta de Festes i la corporació municipal han obert les festes de Sant Pasqual 2016 des del balcó de la Fundació Caixa Rural Vila-real, a la plaça de la Vila. El president de la Comissió de Penyes, Juanjo García Poveda, ha estat l'encarregat de fer la lectura del pregó de Bautista Carceller que inaugura 10 dies de festa en honor al patró de la ciutat, sant Pasqual.

Després de l'anunci, la comitiva oficial s'ha desplaçat al jardí de Jaume I, on la reina de les festes ha encés la metxa de la tradicional descàrrega de coets. La inauguració dels recintes festius completa l'obertura de les festes de la ciutat, amb la important novetat de la ubicació de la 31a Fira de la Tapa, organitzada per la Comissió de Penyes amb la col·laboració de la Junta de Festes i Sevi-real, al carrer de l'Hospital. El Recinte de la Marxa es manté ubicat a l'avinguda d'Europa, davant del Palau de Justícia. L'Ajuntament de Vila-real posa a disposició dels vila-realencs un autobús gratuït que connecta tots els espais de la festa.

Durant la inauguració dels recintes, la campanya de prevenció del consum d'alcohol en festes Coneixement! ha celebrat la seua primera acció, amb el repartiment de barrets per a conscienciar sobre un consum responsable. La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, i la reina i cort d'honor han estat les primeres a posar-se el coneixement al cap.

Podeu consultar la programació en el web programadefestes.vila-real.es o estar al dia de tots els actes si sou seguidors dels perfils de l'Ajuntament en Twitter i Facebook, on es publiquen totes les activitats programades amb algunes hores d'antelació. 

Més imatges de les festes de Sant Pasqual 2016, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Inici de les festes de Sant Pasqual 2016_4 Inici de les festes de Sant Pasqual 2016_3 Coneixement! SP2016

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es