Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Més de 2.200 penyistes omplin de festa el centre de la ciutat en el 74é Concurs de paelles

tornar Imprimir

dissabte, 14 de maig de 2016

Junta de Festes, Festes, Sala de premsa

74é Concurs de paelles per a penyes

Més de 2.200 penyistes omplin de festa el centre de la ciutat en el 74é Concurs de paelles

El 74é Concurs de paelles ha convocat més de 2.200 penyistes en el recinte de l'avinguda de la Murà, ubicació que es consolida com a espai festiu "com un encert a l'hora d'implicar també els restaurants i locals de la zona i generar, d'aquesta manera, un major dinamisme en un dels actes més populars i multitudinaris del programa de festes", valora el regidor de Festes, Javier Serralvo. La Penya Mai Tenim Prou s'ha alçat amb el primer premi del concurs, seguida de La Contra i Tio Canya. El president de la Comissió de Penyes, Juanjo García; la reina de les festes, Silvia Cantavaella, i les dames de la ciutat han sigut les encarregades de lliurar els premis als guanyadors del concurs, que ha centrat la programació festiva de dissabte.

La música, amb el concert de Sopa de Cabra divendres a la nit dins el Rock per la Llengua; la mostra alternativa, ubicada al carrer de Maria Rosa Molas, o les competicions i exhibicions dels clubs de la ciutat han estat altres de les activitats d'un dissabte de festes que, un any més, ha tingut els actes taurins com a protagonistes, amb bou al carrer i l'encierro pel recinte de la vila. Serralvo ha destacat el bon funcionament de les mesures de seguretat i les modificacions introduïdes en el recinte, que, assenyala, han donat com a resultat un encierro "net i espectacular".

Podeu consultar tota la programació en el web http://programadefestes.vila-real.es o en els perfils de Twitter i Facebook de l'Ajuntament de Vila-real, amb informació de tots els actes unes hores abans de celebrar-se.

Més imatges del Concurs de paelles i de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

74é Concurs de paelles per a penyes_1 74é Concurs de paelles per a penyes_2 74é Concurs de paelles per a penyes_3

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es