Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Més de 300 alumnes de 14 centres educatius participen en el concurs per a dissenyar el logo del Consell de Xiquets i Xiquetes

dilluns, 16 de maig de 2016

Concurs de logotips del Consell de Xiquets i Xiquetes_4

Un total de 336 alumnes de 5é i 6é de primària i 1r i 2n d'ESO de 14 centres educatius de la ciutat han participat en el concurs per a escollir el logo que representarà al Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real. Els guanyadors, que s'han donat a conéixer en el marc de les festes de Sant Pasqual, són, en primer lloc, Raquel Català García, alumna de 6é curs de Pasqual Nácher, seguida de Diego Santos Reyes, de 1r d'ESO de l'IES Broch i Llop, i d'Aitana Mata Flor, de 5é curs de Nostra Senyora de la Consolació.

El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, ha inaugurat l'exposició dels treballs a l'Espai Jove, després de donar a conéixer els guanyadors i ha destacat "l'alt nivell" dels participants, que han presentat "creacions realment enginyoses". En total han sigut vuit els membres del jurat, entre els quals es trobava el mateix Ochando, així com un expert en arts plàstiques, un altre en disseny gràfic, quatre representants a elecció del Consell de Xiquets i Xiquetes no participants en el concurs i una funcionària de Participació Ciutadana. 

Els participants són alumnes del col·legi Pintor Gimeno Barón, l'IES Miralcamp, Bisbe Pont, Concepció Arenal, l'IES Broch i Llop, Verge del Carme, Angelina Abad, Botànic Calduch, José Soriano, IES Francesc Tàrrega, Cervantes, Fundació Flors, la Consolació i Pasqual Nácher. 

L'edil de l'àrea ha lliurat els premis. La guanyadora s'emporta un diploma, un set complet de dibuix i un llibre. Els dos finalistes, a més del diploma, compten també amb un set de dibuix "per a seguir desenvolupant la seua creativitat", conclou Ochando, qui destaca que "tots els participants han sabut reflectir alguns dels valors que es proposava en les bases amb gran mestratge, a pesar de la seua curta edat". 

La imatge guanyadora serà utilitzada per a identificar el Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real, tant en les comunicacions, com publicacions, cartells i altres suports d'àmbit oficial. Les obres estaran exposades fins al dimecres 25 de maig.

Galeria multimèdia

Imatges

Concurs de logotips del Consell de Xiquets i Xiquetes_3 Concurs de logotips del Consell de Xiquets i Xiquetes_1 Concurs de logotips del Consell de Xiquets i Xiquetes_2

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es