Inici -> Àrees -> Agricultura -> Notícies d'agricultura

La Regidoria d'Agricultura col·labora en la tramitació i repartiment de trampes de la campanya contra la mosca de la fruita

dilluns, 6 de juny de 2016

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic se suma un any més a la campanya contra la mosca de la fruita (Ceratitis capitata Wied), impulsada per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Amb aquest objectiu, el departament s'encarregarà de tramitar les sol·licituds de particulars per a rebre trampes per al trampeig massiu dels fruiters afectats. En concret, les trampes es destinaran a fruiters d'os i figueres en plantació regular, la recol·lecció dels quals comence a partir del 15 de maig (caqui, magraner, raïm i varietats primerenques de cítrics). 

Per a això, els interessats a obtenir el fitosanitari poden dirigir-se a la Regidoria d'Agricultura (c/ Ponent Baix, 65), fins al dia 14 de juny. Per a formalitzar les sol·licituds, hauran d'adjuntar DNI, nom complet de l'agricultor, data de sol·licitud, terme municipal de l'explotació, número de polígon, parcel·la i recinte Sigpac, superfície, espècie i varietat de fruiter a tractar. El repartiment es farà a raó de 25 trampes per hectàrea, la meitat de la dosi recomanada. La resta va a càrrec de l'agricultor, per la qual cosa haurà d'aportar també albarà o factura del mètode de lluita de trampeig usat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es