Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Economia obri dos cursos per a aprendre a parlar en públic i a fer ús de Facebook als negocis amb mig centenar d'inscrits

dimarts, 7 de juny de 2016

Curs d'Economia _1

La Regidoria d'Economia ha posat en marxa dos nous cursos que formen part del programa formatiu Portal Treball 2016 i que serveixen per a finalitzar la programació del primer semestre de l'any fins al setembre, quan es reprendrà la formació amb noves propostes formatives. Més de mig centenar de persones participen en els cursos, que es realitzen en el Viver d'Empreses i que es titulen: Facebook aplicat als negocis, nivell II, i, Com parlar en públic amb eficàcia: clau d'èxit professional. 

El primer, impartit per la Cambra de Comerç, es dirigeix a comerciants o treballadors en el sector comercial que usen aquesta xarxa social i mostra com fer ús d'aquesta eina a nivell avançat, mitjançant la creació de concursos, sorteigs, l'anàlisi de fanpages dels assistents o el monitoratge de la competència.

El segon, impartit per la Diputació, es dirigeix a persones aturades i interessades a millorar les seues competències i habilitats. El principal objectiu és adquirir seguretat a l'hora de parlar, aprendre tècniques d'oratòria i millorar la capacitat de persuasió i s'estructura en diversos blocs temàtics centrats en la potenciació de la capacitat de comunicació de l'alumne, en com organitzar la informació i en com executar el discurs d'una manera pràctica. 

La regidora responsable de l'àrea, María Dolores Parra, s'ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida de tots dos cursos i destaca que "des de la Regidoria d'Economia seguim treballant per facilitar noves propostes formatives als veïns".

Galeria multimèdia

Imatges

Curs d'Economia
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es