Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

L'Ajuntament obri el termini per a sol·licitar les ajudes a entitats socials amb un import global de 50.000 euros

dimarts, 7 de juny de 2016

La Regidoria de Serveis Socials acaba d'obrir el termini per a sol·licitar les subvencions a entitats que treballen per la promoció social de col·lectius desfavorits i que desenvolupen la seua activitat a favor dels ciutadans de Vila-real el 2016. Així ho ha anunciat la regidora responsable de l'àrea, Sabina Escrig, qui ha destacat que es destinaran 50.000 euros a repartir entre els sol·licitants. "El 2015 van ser 12 les entitats beneficiàries, amb un import global també de 50.000 euros", explica. "No obstant això, cal recordar que una de les beneficiàries va ser l'Associació Espanyola Contra el Càncer, que ara comptarà amb un conveni directe", indica.

El termini de sol·licitud finalitza el pròxim 6 de juliol i les bases especifiquen els principals requisits que les entitats hauran de complir per a demanar la subvenció, com estar inscrites en el Registre d'Associacions de la Conselleria d'Administracions Públiques i en el Registre Municipal d'Entitats Veïnals de l'Ajuntament de Vila-real. En el cas d'entitats religioses, hauran d'estar inscrites en la Direcció General d'Assumptes Religiosos. Així mateix, és necessari tenir, com a mínim, un any d'experiència en la gestió dels projectes per als quals se sol·licita la subvenció.

"Un any més, els beneficiaris podran cobrar el 80% de la subvenció immediatament després de la resolució de concessió i abans de la presentació i aprovació de la justificació de les despeses, i el 20% restant una vegada presentada la justificació i aprovada aquesta, de manera que es facilita així que puguen començar a treballar com més prompte i que disposen de recursos suficients", conclou Escrig.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es