Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Els 19 alumnes del curs de Socorrista aquàtic de la Regidoria de Joventut inicien la temporada estival amb ocupació

dimarts, 7 de juny de 2016

Cloenda del curs de socorrista aquàtic

Els 19 alumnes del curs de Socorrista aquàtic organitzat per la Regidoria de Joventut amb la garantia de contractació de tots els participants que superaren amb èxit la formació, s'incorporaran en breu als seus llocs de treball en l'empresa. El regidor responsable de l'àrea, Xavier Ochando, ha sigut l'encarregat de lliurar els diplomes aquesta vesprada a l'Espai Jove, tant als qui s'han especialitzat en socorrisme aquàtic per a instal·lacions com a aquells que treballaran en espais naturals. 

"Estem molt orgullosos que tots hagen aprofitat aquesta formació que, si no fóra pel conveni signat per la Regidoria amb Sanea 2008, hauria sigut molt costós i difícil d'assumir per a molts joves", indica Ochando, qui assegura que "per a la majoria aquesta serà la seua primera experiència laboral, però el més important és que podrà continuar en el temps". Així, dels 19 alumnes, un grup treballarà aquest estiu en el parc aquàtic Aquarama de Benicàssim, mentre uns altres ho faran en diferents platges i rius de la província i de la Comunitat i també de Catalunya, ja que l'empresa "gestiona el servei de socorrisme en diferents punts d'aquestes comunitats i fins i tot de Canàries". 

"La Regidoria de Joventut, la principal preocupació de la qual en l'actualitat és la formació per a l'ocupació, compleix amb la seua paraula d'oferir un títol oficial i homologat amb un preu assequible per a tots -80 euros i 40 amb el Carnet Jove- i que, a més, obri les portes del món laboral amb un contracte de treball assegurat amb l'opció de continuïtat", destaca Ochando. "El fet d'oferir una ocupació que no siga temporal i que permeta seguir creixent i ascendint dins l'empresa és un important incentiu que aquests joves podran aprofitar a partir de hui", apunta. 

El curs, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, que ha cedit les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva per a les pràctiques formatives, ha permés els alumnes adquirir els coneixements necessaris per a actuar amb eficiència i de forma ràpida enfront d'una situació d'emergència, intervenint en situacions de primers auxilis i de Suport Vital Bàsic (SVB). Superada la formació, els participants reben la corresponent titulació per part de l'Associació de Tècnics d'Emergències Aquàtiques (Atemac), vàlida en l'àmbit nacional, i un contracte de treball per a l'estiu amb Sanea 2008.

Fotografies de la cloenda del curs de socorrista aquàtic, en el Flickr de l'Ajuntament

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es