Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Policia Local deté dues persones per la presumpta sostracció de 60 litres de gasoil d'un camió

dilluns, 20 de juny de 2016

La Policia Local ha detingut dos homes de nacionalitat romanesa suposadament per sostraure 60 litres de gasoil d'un camió estacionat a l'avinguda d'Alemanya de Vila-real. Els fets van ocórrer a la 1.30 hores del dissabte, quan dos agents que es trobaven patrullant la zona van detectar A. D. L. i A. R. D, de 30 i 26 anys respectivament, en actitud sospitosa al costat d'un camió aparcat.

Després d'identificar-los, van escorcollar el vehicle al qual estava pujant un d'ells, on guardaven tres garrafes de 20 litres cadascuna amb gasoil. Els policies van comprovar que el camió al costat del qual estaven els individus presentava el pany del dipòsit de gasoil del remolc fracturat i obert. Una vegada detinguts tots dos per un presumpte delicte de robatori amb força, es va avisar el propietari del vehicle i es va escorcollar, ja en dependències, els arrestats, moment en el qual els agents van trobar que A. D. L. portava una targeta bancària a nom d'una altra persona, que figura en diligències per una denúncia de robatori amb força en vehicle.

En l'escorcoll a A. R. D. es van localitzar cinc targetes de diferents gasolineres a nom d'empreses i dues targetes d'apostes d'un establiment de joc, la identificació de les quals tampoc correspon amb les seues dades. Totes han quedat a la disposició de la brigada local de la Policia Judicial per a les gestions corresponents.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es