Inici -> └rees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia una campanya especial de vigilÓncia i control de velocitat en zones urbanes i residencials

dilluns, 20 de juny de 2016

La Policia Local de Vila-real durÓ a terme, fins al pr˛xim 30 de juny, una campanya especial de vigilÓncia i de conscienciaciˇ sobre la necessitat del compliment dels lÝmits mÓxims de velocitat. Amb aquest objectiu, s'intensificaran els controls, fonamentalment en aquelles zones on el cos policial ha detectat majors excessos de velocitat en la circulaciˇ, especialment en la zona residencial d'estiu, tenint en compte tambÚ les den˙ncies rebudes a l'Ajuntament per part dels ve´ns.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, ha destacat que "les campanyes de velocitat sˇn necessÓries", ja que "la velocitat Ús un factor desencadenant d'accidents i, en tot cas, n'agreuja les conseqŘŔncies". AixÝ, la velocitat apareix com a factor concurrent en un de cada quatre accidents, evita els excessos, millora la flu´desa de la circulaciˇ i ajuda a facilitar el manteniment de la distÓncia de seguretat. A mÚs, tal com detalla l'edil, "viatjar a la velocitat legalment establida suposa un estalvi significatiu de combustible", al mateix temps que recorda que "la velocitat mÓxima permesa dins del nucli urbÓ Ús de 50 quil˛metres per hora".

La Unitat de TrÓnsit de la Policia Local de Vila-real serÓ l'encarregada de dur a terme els controls, grÓcies als dos operadors de radar especialitzats en el maneig del cinem˛metre dels quals disposa. La Prefectura Provincial de TrÓnsit de Castellˇ colĚlabora en aquesta campanya amb la cessiˇ d'un cinem˛metre.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es