Inici -> Àrees -> Educació -> Aula Mentor -> Notícies

Aula Mentor Vila-real tanca el curs amb els exàmens finals

dimarts, 21 de juny de 2016

Exàmens finals de l'Aula Mentor

La regidora d'Educació, Rosario Royo, i el president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, han assistit als exàmens finals del curs 2015/16 d'Aula Mentor, la plataforma virtual que ofereix el Ministeri d'Educació del Govern d'Espanya on es pot accedir a més de 150 cursos en línia. Tots dos han desitjat sort i han donat les gràcies als alumnes per triar aquesta opció per a complementar la seua formació i, per la seua banda, els estudiants han mostrat la seua satisfacció amb els cursos realitzats i també amb la flexibilitat d'aquesta formació en línia.

Des de gener de 2016, Aula Mentor Vila-real està situada a les instal·lacions de la Fundació Caixa Rural Vila-real i, gràcies a les seues característiques, ha pogut albergar un major nombre d'alumnes. La regidora ha destacat l'esforç tant de la Fundació Caixa Rural Vila-real com de l'Ajuntament de la ciutat per a poder oferir i mantenir en marxa aquesta oferta formativa, que ha registrat un augment exponencial en el nombre de matrícules des que ha passat a gestionar-se a les noves instal·lacions, i s'ha posicionat, d'aquesta manera, com la primera aula en nombre de matrícules de tota la Comunitat Valenciana i la número 15 d'entre les 488 que estan en marxa a tot Espanya.

L'oferta formativa consta de 153 cursos i, en el cas d'Aula Mentor Vila-real, el preu és de 48 € per curs amb titulació oficial.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es