Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

La Festa del Termet s'amplia a tot el cap de setmana per a donar la benvinguda a l'estiu amb la tradicional Serenata i repartiment d'orxata i fartons

tornar Imprimir

dimarts, 28 de juny de 2016

Tradicions, Sala de premsa, Ermita

La Festa del Termet s'amplia a tot el cap de setmana per a donar la benvinguda a l'estiu amb la tradicional Serenata i repartiment d'orxata i fartons

Les regidories de Termet i Tradicions de Vila-real organitzen per al cap de setmana que ve, del 2 i 3 de juliol, la tradicional Festa del Termet, que com cada any se celebra al paratge natural per a honrar la Mare de Déu de Gràcia i donar la benvinguda a l'estiu. En aquesta ocasió, la festivitat s'allargarà durant tot el cap de setmana amb dos actes principals: d'una banda, la Serenata, que tindrà lloc dissabte; i d'una altra, la festa eucarística, el repartiment d'orxata i fartons i concert, que se celebraran, com sempre, diumenge. En total, s'espera la participació d'unes 600 persones entre ambdues jornades. 

D'aquesta manera, els vila-realencs podran assistir a la XIV Serenata, que es realitzarà dins de la capella, a les 19.30 hores de dissabte. La cita s'ha preparat en col·laboració amb l'Associació de Filles de Maria del Rosari. 

Ja diumenge, a les 7.30 hores, s'iniciarà el rosari de l'aurora, que continuarà amb l'eucaristia i processó, que traurà la Mare de Déu a les 9.30 hores. A les 11.00, els assistents podran degustar l'orxata i fartons que repartiran la reina i dames de Vila-real i, mitja hora més tard, la Unió Musical La Lira posarà el toc musical a la jornada, en la qual també està previst lliurar la Medalla de la Mare de Déu de Gràcia a Juan Bautista Bellmunt Gil per la seua dedicació com a portador.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es