Inici -> La teua ciutat -> Subvencions

Joventut ofereix 28.000 euros en ajudes a les associacions que realitzen activitats per a joves a Vila-real

dimarts, 28 de juny de 2016

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha fet ja públiques les bases de les subvencions que la Regidoria de Joventut de Vila-real destina a les associacions i entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats juvenils. En total ofereix 28.000 euros, que es repartiran entre les entitats que facen la sol·licitud els pròxims dies. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha assegurat que "està dirigida a tot tipus d'entitats, tant juvenils com associacions de veïns, ONG o, fins i tot, penyes, sempre que realitzen activitats i projectes relacionats amb la participació juvenil, la integració i l'associacionisme entre els joves". 

En aquest sentit, destaca que "es tracta d'una quantitat molt important, ja que quan vam arribar a l'equip de govern el 2011, el PP havia rebaixat aquestes ajudes un 20% fins als 10.700 euros i les hem anat augmentant gradualment fins als 28.000 euros, la qual cosa suposa pràcticament triplicar-les". Un esforç que l'Ajuntament assumeix "perquè està en el seu ADN realitzar polítiques destinades a millorar la societat i també per la falta de suport d'algunes administracions que ens han abandonat per complet".

Ochando denuncia que tant el Govern com la Diputació "han retallat al màxim" i assenyala que "la Diputació ens deixa fora de les seues convocatòries per ser un municipi de més de 10.000 habitants". D'aquesta manera, remarca que "la Regidoria de Joventut de Vila-real ofereix en ajudes 8.000 euros més que la Diputació per al conjunt de tots els municipis de la província". "Gràcies a l'exclusió a la qual se sotmet a la nostra ciutat per part d'algunes administracions, ara ens tocarà compensar les mancances d'aquests ens en ajudes com, per exemple, les destinades a estudiants", indica.

Al mateix temps, l'edil afirma que "les subvencions de la Regidoria de Joventut, a més de reforçar l'activitat juvenil a la nostra ciutat, serveixen per a arribar a aquelles associacions històriques de Vila-real a les quals el PP no va ajudar mai, de manera que ara sí que poden autogestionar una programació oberta a tots", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es