Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La campanya de control de les condicions dels vehicles se salda amb només un 8% de denúncies per incomplir mesures de seguretat

dimarts, 19 de juliol de 2016

La campanya de vigilància i control de les condicions dels vehicles posada en marxa per la Policia Local de Vila-real, en col·laboració amb la Prefectura Provincial de Trànsit, s'ha saldat amb 194 vehicles controlats i només 16 denúncies, la majoria d'elles a turismes que no tenien en correctes condicions els mecanismes d'enllumenat i senyalització. En concret, han sigut 10 els turismes sancionats per no circular en condicions de seguretat dels 176 controlats. A més, s'han controlat motocicletes (2), un autobús i vehicles de transport de mercaderies (15). D'aquests, sis s'han traduït en denúncia. 

La campanya, centrada sobretot a comprovar l'estat de pneumàtics, enllumenat i senyalització, plaques de la matrícula o la documentació i la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV), s'ha realitzat de l'11 al 17 de juliol amb l'objectiu de comprovar i garantir les condicions de seguretat del parc de vehicles que circula per la ciutat, per a la prevenció d'accidents. Dels resultats del programa es desprén que només un 8,25% dels vehicles controlats no compleix amb algunes de les condicions de circulació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es