Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El 9é macrosopar de veïns posa a la venda els 2.500 tiquets per a les festes de la Mare de Déu de Gràcia

dissabte, 6 d'agost de 2016

El macrosopar de veïns que la Regidoria de Participació Ciutadana promou, juntament amb la Junta de Festes i les associacions de veïns, durant els festejos patronals celebrarà la seua novena edició en les festes de la Mare de Déu de Gràcia, consolidat com una de les cites més multitudinàries del calendari festiu. En aquesta nova edició, que tindrà lloc el 10 de setembre, el macrosopar torna a confiar en la ubicació de l'avinguda de la Murà, on es va celebrar per primera vegada fa un any i va atraure més de 2.000 persones tant al setembre com al maig. Enguany, l'organització preveu superar novament aquesta xifra i posa a la venda 2.500 tiquets, que es podran retirar fins al 31 d'agost tant a la Casa de la Festa com a les associacions de veïns. 

Les persones interessades a participar en aquesta festa, que començarà a les 21.00 hores, poden adquirir els tiquets pel preu simbòlic d'un euro, que dóna dret a taula i cadira, porrat i beguda. A més, la festa inclou l'actuació d'una orquestra local que amenitzarà la vetlada, en aquest cas l'orquestra Sicília, i a una rifa que se celebrarà durant el ball.

"L'avinguda de la Murà és un espai ja consolidat, després que l'èxit i la gran afluència de participants ens obligara a canviar del Casal de Festes a la plaça Major, que també se'ns va quedar menuda", explica el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando. "Aquest espai ha agradat molt als veïns i ens permetrà seguir creixent, ja que aquest és un acte festiu obert a tothom, siga de penya o no", destaca, al mateix temps que agraeix la tasca de la Junta de Festes i de les associacions de veïns, que "ho organitzen d'una manera participativa i transversal". 

Ochando recalca que el macrosopar serveix també per a reforçar el teixit associatiu, ja que "resulta útil perquè les associacions es donen a conéixer entre els veïns dels diferents barris". "Les xifres demostren que des que se celebra l'esdeveniment ha augmentat el nombre de socis i s'ha reforçat la visualització de cada col·lectiu en les seues respectives zones, ja que els veïns que s'acosten a retirar el tiquet aprofiten per a conéixer més a fons l'associació i açò beneficia l'entitat", afegeix. D'altra banda, l'edil reitera que, "al marge d'aquest important factor, el macrosopar de veïns també ens ajuda a generar economia a la ciutat, un exemple clar d'això és la contractació, cada any, d'una orquestra diferent de Vila-real".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es