Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Vila-real presenta el programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia amb 215 actes per a tots els públics

dimarts, 30 d'agost de 2016

Presentació del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2016_2

Divendres que ve, 2 de setembre, donaran inici les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia 2016, que en aquesta edició tornen a comptar amb un programa "plural, divers i variat" amb més de 215 actes per a tots els públics. La presentació oficial, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament, ha comptat amb la presència de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch; el regidor de Festes, Javier Serralvo; el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i el representant de Fobesa, Javier Bartolomé. Al costat d'ells, han estat la reina de les festes, Silvia Cantavella, i les seues dames -Sara Ramos, Rut Manrique, Marta Soler i Belén Lloret-, que seran les encarregades de repartir a partir de demà el programa en paper a la Casa de la Festa. El programa també es pot consultar en línia en el web http://programadefestes.vila-real.es, accessible per a tot tipus de dispositius. 

"Gràcies al treball intens i desinteressat de la Junta de Festes i de la Comissió de Penyes, però també de tot tipus d'entitats, col·lectius i agrupacions de Vila-real, podem presentar un programa ric en activitats malgrat comptar amb pocs recursos", assenyala el regidor de Festes. Per la seua banda, Colás ha agraït a la reina i dames la seua "dedicació" i ha reivindicat "el treball realitzat per a aconseguir un programa plural, divers i variat, obert a tots". "Els temps són els que són i no sempre és fàcil traure avant totes les activitats, però gràcies a la col·laboració de moltes empreses podem fer-ho", apunta, i recorda que "es tracta d'un treball altruista que es fa en l'ombra durant tot un any i que únicament pretén demostrar l'amor que sentim per aquesta ciutat i el profund respecte cap a les nostres tradicions".

L'alcalde, José Benlloch, qui ha agraït "l'alta implicació de la Junta de Festes" ha volgut reconéixer també la Comissió de Penyes, perquè "sense les penyes", assenyala, "aquestes festes no tindrien el mateix sentit". Per aquest motiu, ha animat totes les agrupacions a participar en la Comissió per a "enfortir el col·lectiu i nodrir el programa festiu". Benlloch s'ha mostrat "orgullós de la nostra tradició" i ha destacat que "a més d'honrar la nostra patrona, els festejos serveixen per a generar economia, mostrar els nostres costums i desconnectar dels problemes". L'alcalde ha convidat tots els veïns a participar i viure les festes "en pau, amb civisme i educació". 

El programa es repartirà a partir de demà a la Casa de la Festa, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 hores.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2016_1 Presentació del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2016
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es