Inici

Vila-real demana Coneixement! en el consum d'alcohol a les festes de la Mare de Déu de Gràcia amb el repartiment de 3.000 gots

tornar Imprimir

dimecres, 31 d'agost de 2016

Serveis Socials, Sala de premsa, Sanitat

Presentació de la campanya Coneixement!

Vila-real demana Coneixement! en el consum d'alcohol a les festes de la Mare de Déu de Gràcia amb el repartiment de 3.000 gots

La campanya de prevenció del consum d'alcohol i drogues Coneixement!, organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Regidoria de Sanitat i amb la col·laboració d'El Peatón Videoproducciones, torna aquestes festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia amb un nou lema: "Del primer al darrer glop, coneixement al got". Una iniciativa que es plasmarà amb el repartiment de 3.000 gots de plàstic que recordaran que "per a passar-ho bé no cal passar-se amb l'alcohol". 

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, i el tècnic de l'UPC, José Gisbert, han presentat la campanya, que tornarà a comptar amb eixides als punts més concorreguts de la festa, on es distribuiran els gots amb la serigrafia de Vila-real en festes i la imatge de la iaia del Coneixement. "Tal com vam fer al maig, amb el repartiment de barrets, per a demanar que la gent es posara el coneixement en el cap, ara demanem que tinguen el coneixement en el got i que cada vegada que ho miren recorden que hem de gaudir, però sempre amb respecte i amb responsabilitat", explica Gómez. 

D'aquesta manera, la campanya es desplaçarà a la inauguració de la Fira de la Tapa aquest divendres i també el dilluns, amb motiu de la nit de la xulla "per a estar a prop de la gent i de les penyes i ajudar a conscienciar sobre la millor manera de consumir alcohol", indica Gisbert, qui recorda que "l'objectiu no és llançar un missatge repressiu, ni d'abstinència, ja que l'alcohol ens acompanya i és legal per a majors d'edat, però cal prendre-ho amb precaució". El responsable de l'UPC destaca també que els gots no són d'usar i tirar, sinó que es poden reutilitzar i "poden ser un bonic i pràctic record per a les penyes", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es