Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

El concurs de paelles ompli de festa els carrers de Vila-real el primer dissabte de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

dissabte, 3 de setembre de 2016

Concurs de paelles MDG2016_2

El tradicional concurs de paelles i dinar de penyes ha reunit al recinte de l'avinguda de la Murà més de 2.300 persones, que han competit en ambient de germanor i festa per a cuinar el millor arròs de les festes. Finalment, l'honor ha recaigut en la Penya Xafarrates, que ha guanyat el premi a la millor paella d'aquesta edició, seguida de les penyes Moscardó (2n) i Ta mare ho fa millor (3r). El regidor de Festes, Javier Serralvo, ha destacat el bon ambient del certamen, així com l'efecte dinamitzador que el concurs ha demostrat en els locals dels voltants del recinte de la Murà.

El concurs de paelles ha centrat l'agenda festiva d'un dissabte que també ha comptat amb cites com el primer Concurs de pintura ràpida de la Fundació Caixa Rural, l'exhibició de capoeira d'ACADH Grup Capoeira Brasil o la primera edició del Concurs de reclam bucal tradicional d'Apaval i la Regidoria de Tradicions, celebrat a la sala d'actes d'Els XIII.

Podeu consultar tota la programació en el web http://programadefestes.vila-real.es o en els perfils de Twitter i Facebook de l'Ajuntament de Vila-real, amb informació de tots els actes unes hores abans de celebrar-se.

Més imatges de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Concurs de pintura ràpida MDG2016_1 Concurs de reclam bucal MDG2016 Exhibició de capoeira MDG2016

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es