Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

El ball de plaça marca el pas de les festes amb la X Mostra Arrels

dijous, 8 de setembre de 2016

X Mostra Arrels. MDG2016_2

El tradicional ball de plaça ha tornat un any més a la plaça de la Vila de la mà de la X Mostra Arrels, organitzada pel Grup de Danses El Raval. La reina de les festes, Silvia Cantavella, i la seua cort d'honor, han encapçalat el popular ball, tot demostrant els bons resultats dels assajos realitzats aquest estiu al Termet. 

D'aquesta manera, les festes de Vila-real tornen a posar el focus en l'impuls de tradicions locals, en una jornada en la qual les associacions locals han pres també el protagonisme, amb activitats com la jornada de portes obertes al centre Molí la Vila, la Trobada cultural del CEAM o l'exposició "Taulells valencians del passat" de la Federació d'Associacions de Veïns i l'AV Cervantes. Els més menuts també han tingut un espai destacat al programa, amb el concert de la Glüps Band a la plaça Major, dins les activitats de Jugant, jugant.

Consulteu tota la programació de les festes en http://programadefestes.vila-real.es o seguint l'Ajuntament de Vila-real en Twitter i Facebook.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

X Mostra Arrels. MDG2016 X Mostra Arrels. MDG2016_1 Jugant, jugant MDG2016_3

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es