Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat de Vila-real escalfa motors amb l'elecció del cartell que la representarà

tornar Imprimir

dijous, 15 de setembre de 2016

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Cartell guanayador de la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat 2016

La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat de Vila-real escalfa motors amb l'elecció del cartell que la representarà

La Regidoria de Cooperació i Integració de Vila-real ja té cartell anunciador per a la sisena edició de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat, que se celebrarà el pròxim 23 d'octubre. El jurat encarregat de valorar les obres s'ha reunit aquesta setmana per a decidir quin dels 17 treballs presentats al concurs representa millor l'esperit de l'esdeveniment. Finalment, el disseny titulat "ADN Solidari", de Júlia de Batlle Nogué i Maurici Miralles Chacón, ha estat triat com a imatge principal de la fira. 

En total, són 1.000 euros els que la Regidoria que dirigeix Álvaro Escorihuela reparteix en el concurs, 750 per al guanyador i un accèssit de 250 euros per al millor cartell local o per al segon millor cartell en cas que el primer premi siga local. Enguany, la guanyadora de l'accèssit ha estat Elisabet Trilles, amb un cartell sota el lema "La solidaritat, la peça del trencaclosques".

Amb la selecció del cartell anunciador, la Regidoria de Cooperació i Integració escalfa els motors de la nova edició de la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat, que, com cada any, comptarà amb la participació d'ONG i entitats de l'àmbit solidari en una trobada a la plaça Major. El termini per a inscriure's i participar en el fira està encara obert fins al dilluns, 19 de setembre.

Galeria multimèdia

Imatges

Accèssit del concurs de cartells de la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es