Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat afavoreix la visibilització del col·lectiu LGTBI amb el primer Concurs de relats del "Dia per a l'eixida de l'armari"

tornar Imprimir

dilluns, 19 de setembre de 2016

Igualtat, Sala de premsa

Igualtat afavoreix la visibilització del col·lectiu LGTBI amb el primer Concurs de relats del "Dia per a l'eixida de l'armari"

Amb l'objectiu de contribuir a la normalització del col·lectiu LGTBI, la Regidoria d'Igualtat ha convocat per primera vegada un concurs de relats que, amb el lema "11 d'octubre, dia per a l'eixida de l'armari" premiarà les narracions que millor contribuïsquen a visibilitzar el col·lectiu i "remoure els obstacles que impedeixen la integració normal de totes les persones en la nostra societat". El termini per a presentar els treballs està obert fins al 30 de setembre i els relats guanyadors rebran 200 i 150 euros, respectivament, per al primer i segon premi.

"L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Igualtat, hem desenvolupat en els últims anys diverses accions per a afavorir la plena integració del col·lectiu LGTBI, principalment al voltant de la setmana del 28 de juny, quan commemorem el Dia de l'Orgull Gai", recorda la responsable de l'àrea, Anna Vicens. "Però el treball de conscienciació i sensibilització en aquesta matèria ha de ser continu i no limitar-se tan sols a aquesta setmana. Per això, des de la Regidoria d'Igualtat promovem aquest concurs, una iniciativa inèdita a la nostra ciutat amb la qual impliquem directament la població, tant adulta com menors amb autorització, en la visibilització de les problemàtiques que, encara hui, pateixen les persones gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals", agrega. El concurs de relats, que hauran de tenir un mínim de tres pàgines i un màxim de set, es convoca al voltant de la celebració de l'11 d'octubre com el dia per a conscienciar sobre la importància d'eixir de l'armari i donar visibilitat a les qüestions relaciones amb la identitat de gènere i sexual.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es