Inici -> └rees -> Policia Local -> NotÝcies de la policia

La campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i SRI de la Policia Local conclou amb 10 den˙ncies al cap de sis dies

dimarts, 20 de setembre de 2016

La Policia Local de Vila-real ha concl˛s la campanya de vigilÓncia i control del cinturˇ de seguretat i dels sistemes de retenciˇ infantil (SRI) en els vehicles, que s'ha desenvolupat entre el 12 i el 18 de setembre, amb un resultat d'una desena de den˙ncies a conductors i passatgers. Al llarg dels sis dies han sigut 822 els conductors de vehicles inspeccionats, aixÝ com 204 passatgers i 13 ocupants en SRI, la qual cosa suma un total de 1.039 inspeccionats per la Unitat de TrÓnsit de la Policia Local. D'ells, una desena han sigut sancionats per no circular amb el corresponent sistema de retenciˇ: set conductors, dos passatgers i un ocupant amb SRI.

"Menys d'un 1% dels ocupants dels vehicles ha sigut sancionat, per˛ la nostra obligaciˇ Ús seguir insistint a llanšar el missatge que el cinturˇ de seguretat Ús una asseguranša de vida que cal portar sempre cordat", apunta el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Javier Serralvo, que assenyala que la sanciˇ per no portar cinturˇ o SRI Ús una infracciˇ greu de 200 euros de multa i la pŔrdua de 3 punts. "Seguirem treballant per a conscienciar i evitar morts innecessÓries en la carretera", explica, al mateix temps que reitera que "el cinturˇ de seguretat redueix a la meitat el risc de mort en cas d'accident i de patir lesions greus".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es