Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

La Universitat Popular inicia la 62a campanya amb 369 places en 25 tallers diferents d'oci i formació per a adults

tornar Imprimir

dimarts, 20 de setembre de 2016

Sala de premsa, Educació

La Universitat Popular inicia la 62a campanya amb 369 places en 25 tallers diferents d'oci i formació per a adults

La Universitat Popular de Vila-real ha obert la seua campanya número 62 amb un total de 369 places disponibles en fins a 25 tallers diferents relacionats amb la formació i amb l'oci per als majors de 18 anys. 

Els interessats a inscriure's en aquesta campanya, que finalitzarà el pròxim 18 de desembre, poden acudir a la Casa dels Mundina fins a esgotar les places, tal com ha explicat la regidora d'Educació, Rosario Royo, que ha desglossat l'ampli ventall de cursos dels quals podran gaudir els usuaris per preus que van dels 60 als 75 euros, amb importants descomptes i bonificacions. Entre els cursos, destaquen els d'aplicacions de boixets, balls de saló i llatins o calats, a més de tècniques decoratives, musicoteràpia, navegació per internet, pintura, restauració de mobles o anglés per a viatgers, entre d'altres. 

Les activitats s'oferiran en diferents barris i es farà ús de les instal·lacions de l'Associació de Veïns del Crist de l'Hospital, la del Pilar, Torre Motxa, Sant Pasqual i també en l'IES Francesc Tàrrega, en la Fundació Caixa Rural, en els Vivers d'Empresa, en l'Escola Taller o en el taller Sara Pallarés.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es