Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Convivència a les Aules prepara una nova edició per a prevenir l'assetjament escolar i el consum de drogues als centres docents

diumenge, 25 de setembre de 2016

Reunió preparatòria de la campanya Convivència a les Aules

La campanya Convivència a les Aules, que desenvolupen els departaments d'Educació i Policia Local entre estudiants de secundària dels centres docents de Vila-real, ha definit ja el projecte del curs 2016-2017, que se centrarà enguany en la prevenció de l'assetjament escolar amb motiu de l'orientació sexual, el ciberassetjament i el consum de drogues. Per a treballar aquests conceptes, la campanya inclou tallers amb els alumnes de 2n d'ESO en tots els centres de secundària de la ciutat, amb els quals es treballarà el llibre Bajo el paraguas azul. També s'inclouran activitats amb la Unitat Canina de la Policia Local.

La regidora d'Educació, Rosario Royo, que ha mantingut recentment una reunió amb els responsables del projecte, a càrrec de la inspectora Rosana Gallardo, ha destacat la consolidació de la campanya "com una eina fonamental per a treballar valors de pau, tolerància i respecte cap als altres, que serveixen com a prevenció de conductes violentes i nocives que cal eradicar completament de les aules i de la societat en general". "Portem ja 13 edicions del projecte Convivència a les Aules i podem dir que, gràcies al treball dels centres docents i de la Policia Local que tutela la iniciativa amb aquella 'altra forma de fer policia' que els caracteritza, la iniciativa s'ha consolidat com un instrument eficaç per a ajudar a l'educació en valors dels nostres escolars", agrega Royo.

Durant la campanya, que arrancarà els tallers a l'octubre, els alumnes hauran d'elaborar un treball sobre el llibre de lectura, amb el qual optaran a un dels premis del projecte: un viatge a PortAventura per al primer classificat i diplomes i lots de llibres per a altres dos premiats. Els premis es lliuraran al mes de març.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es