Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

Cooperació perfila la jornada internacional que tancarà al març a Vila-real el projecte europeu d'integració CASE4I

tornar Imprimir

diumenge, 16 d'octubre de 2016

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Reunió del projecte CASE4I a Bordeus

Cooperació perfila la jornada internacional que tancarà al març a Vila-real el projecte europeu d'integració CASE4I

La Regidoria de Cooperació, encapçalada per Álvaro Escorihuela, ha participat en una nova trobada dins del projecte europeu CASE4I, destinat al disseny d'eines educatives d'integració social. Les jornades, celebrades a la ciutat francesa de Bordeus, han permés posar en pràctica algunes de les mesures elaborades juntament amb entitats socials de diferents països de la Unió Europea abans de la seua presentació formal en la clausura oficial del projecte, que tindrà lloc el pròxim mes de març a Vila-real. En aquest últim esdeveniment es presentaran les conclusions del treball realitzat de forma conjunta al llarg de 24 mesos. 

"Encara que seguirem treballant coordinats a distància, aquesta ha sigut l'última cita presencial de tot l'equip, en la qual hem combinat seminaris pràctics i hem pogut perfilar, al costat de la resta de socis, l'estructura bàsica de l'última jornada, que serà a Vila-real i que servirà per a concloure el projecte", explica l'edil. D'aquesta manera, Escorihuela ha pogut conéixer de primera mà l'aplicació d'algunes de les eines dissenyades durant el programa a través de diverses sessions de treball amb joves de Zagreb (Croàcia) i Niça (França). 

El pròxim mes de març, Vila-real serà seu de la cloenda del programa, una trobada internacional en la qual es presentaran les noves eines didàctiques i educatives creades durant el procés, que "podran ser aplicades de manera transversal en qualsevol situació i país". Les jornades presentaran les principals conclusions del projecte i programaran ponències sobre la integració social i professional dels joves a través d'activitats culturals socialment compromeses. 

El projecte CASE4I està finançat al 100% amb fons europeus i compta amb una inversió de 200.000 euros, dels quals Vila-real ha rebut 35.000 per a l'intercanvi de bones pràctiques i la transferència d'experiències per a la integració. La participació de l'Ajuntament de Vila-real és clau, ja que es tracta de l'única Administració pública present en el projecte.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es