Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

La plaça Major acull aquest diumenge la sisena edició de la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat amb prop de 40 estands

tornar Imprimir

dimarts, 18 d'octubre de 2016

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Álvaro Escorihuela presenta la 6a Fira de la Solidaritat

La plaça Major acull aquest diumenge la sisena edició de la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat amb prop de 40 estands

La plaça Major de Vila-real acollirà diumenge que ve, 23 d'octubre, la Fira de la Solidaritat i el Voluntariat, que arriba a la sisena edició amb un augment en el nombre d'estands dels 33 de fa un any als 39 d'enguany, en els quals les ONG i entitats socials de tot tipus es donaran cita i oferiran informació sobre la seua activitat. Entre les propostes programades, enguany destaca la IV Marxa Contra el Càncer, que organitza l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que es perllongarà de 10.00 a 18.30 hores. 

A més de la Marxa Contra el Càncer, AECC ha organitzat un taller de capoeira, a càrrec de Sou Capoeira Brasil (11.00 hores), i una sessió de zumba. Entre les activitats programades, destaquen també una degustació de galetes i te, el microespectacle musical Ecocançons, un taller de segells i punts de llibre i un altre de plantons personalitzats. A més, els assistents podran gaudir de l'activitat Jugar a ser un mandala, de les Danses per a trobar-se o el concert de Las Auténticas, sense oblidar el taller de contes del món i marionetes o el d'alquena, que completen la programació de tota la jornada. 

"Estem molt satisfets per l'augment de la participació per part d'ONG i entitats, a les quals se sumen la Federació d'Associacions de Veïns -que participa per primera vegada en la fira-, ja que d'aquesta manera s'ofereix una major varietat de propostes perquè els veïns puguen conéixer de primera mà quines són les funcions de cada organisme i s'animen a col·laborar-hi", assenyala el regidor de Cooperació i Integració, Álvaro Escorihuela, qui destaca que totes les entitats participants treballen en causes "molt importants de l'àmbit social, humanitari, fins i tot de la sanitat i la salut". 

L'àrea que dirigeix l'edil organitza, a més del concert de Las Auténticas, la Gimcana de la solidaritat, que en aquesta ocasió, i amb l'objectiu "d'agilitar", se centrarà en vuit entitats "perquè tothom tinga temps de passar per les ONG a conéixer quins són els seus valors i projectes". "Es tracta d'una oportunitat única per a saber més sobre les associacions de Vila-real i d'altres municipis els voluntaris de les quals treballen per a millorar la societat en la qual vivim i per a convertir-la en un lloc més ètic, cívic, solidari i pacífic per a tots", indica Escorihuela.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es