Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Vila-real, Ivaspe i UJI avancen en l'esborrany del conveni per a crear l'Escola de Mediació Policial a la ciutat

dimecres, 19 d'octubre de 2016

Reunió de treball per a la creació d'una Escola de Mediació Policial

L'Ajuntament de Vila-real, juntament amb l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe) i la Universitat Jaume I (UJI) avancen en l'esborrany del conveni que permetrà la futura creació de l'Escola de Mediació Policial a la ciutat. Amb aquest objectiu, el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, ha participat en una reunió per a abordar el document, en la qual també han estat presents el director de l'Ivaspe, José María Ángel, així com el vicerector d'Economia i PAS i la vicerectora d'Estudis de l'UJI, Miguel Ángel Moliner i Isabel García, acompanyats per la directora de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real, Carmen Lázaro, l'intendent cap de la Policia Local de Vila-real, José Ramón Nieto, i la inspectora i responsable de la Unitat de Mediació Policial, Rosana Gallardo. 

La trobada ha servit per a perfilar les obligacions de cada part i especificar les funcions de la futura Escola de Mediació Policial de l'Ivaspe. Aquests detalls s'han plasmat en l'esborrany del conveni interinstitucional, que les tres entitats implicades s'han compromés a estudiar ara per a la signatura definitiva de l'acord.

La creació d'aquesta escola, la primera en la matèria de tota la Comunitat Valenciana, suposarà implantar a Vila-real una extensió permanent de l'Ivaspe especialitzada en mediació, "un àmbit en el qual som un referent internacional", puntualitza l'alcalde, José Benlloch, que ha volgut agrair la implicació de les tres administracions per a fer possible aquest centre de formació. "Ens hem esforçat per a generar el prestigi i l'ambient necessaris perquè l'escola siga una realitat al més prompte possible, de manera que aconseguim una millora de la formació dels agents i, amb açò, de la societat", conclou.

Galeria multimèdia

Imatges

Reunió de treball per a la creació d'una Escola de Mediació Policial_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es