Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Normalització Lingüística imparteix una nova edició del curs de valencià per a pares i mares

dimecres, 19 d'octubre de 2016

Curs de valencià per a pares i mares_1

El regidor de Normalització Lingüística, Pasqual Batalla, ha donat la benvinguda als pares i mares del curs de valencià que ofereix la Regidoria a l'Espai Jove. El curs compta amb dos nivells: elemental i mitjà i s'imparteix en horari de matí, amb l'objectiu que els alumnes puguen assistir-hi mentre els fills estan a l'escola. Ambdós nivells s'ajusten als programes oficials de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). 

El nivell elemental compta amb 25 matriculats i pretén dotar els pares i mares de coneixements bàsics sobre la llengua que els permeten ajudar els fills en els estudis. El nivell mitjà, amb 30 matriculats, cerca que els assistents, que ja tenen un coneixement bàsic del valencià, aprofundisquen més en el domini de la llengua. Ambdós cursos tenen una duració de 60 hores. 

Les motivacions de l'alumnat, tal com expliquen Batalla i la tècnica que imparteix les classes, Mònica Soler, van des de donar suport als fills durant l'etapa educativa, fins a l'interés i mèrit personal, passant per la necessitat d'obtenir un títol oficial de valencià. Mentre al nivell mitjà la major part dels inscrits són valencianoparlants, a l'elemental hi ha matriculades persones procedents de Romania, Brasil, Colòmbia, Filipines o el Marroc i d'Albacete, Conca, Ciudad Real, Màlaga o Madrid. El regidor ha encoratjat els alumnes a seguir amb entusiasme el curs i seguir aprenent valencià en el futur.

Galeria multimèdia

Imatges

Curs de valencià per a pares i mares Curs de valencià per a pares i mares_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es