Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Protecció Civil fomenta el treball en equip dels voluntaris de l'agrupació local amb jornades de dinàmiques de grup

tornar Imprimir

dissabte, 22 d'octubre de 2016

Sala de premsa, Protecció Civil, Seguretat ciutadana

Dinàmiques de grup de Protecció Civil a l'Alcora

Protecció Civil fomenta el treball en equip dels voluntaris de l'agrupació local amb jornades de dinàmiques de grup

El Servei Municipal de Protecció Civil de Vila-real ha organitzat una sessió de treball per als voluntaris de l'agrupació local amb l'objectiu de practicar dinàmiques de grup i afermar el treball en equip. Les jornades s'han celebrat al paratge de Masia Vilallonga de l'Alcora, un entorn natural "desconegut, particular i extens, adequat per a la meditació i en el qual els participants han de comptar amb el grup per a poder complir els objectius", segons explica el responsable del Servei Municipal de Protecció Civil, Ismael Solsona. 

Entre les activitats proposades per a treballar en equip, destaquen la cerca de persones desaparegudes, en la qual s'han utilitzat gossos de la unitat de cerca i rescat de l'agrupació aliens a les cerques, de manera que s'ha complicat missió. A més, els participants han posat en pràctica la dinàmica de grup de SAF Serveis Psicològics denominada No hi ha projecte sense col·laboració, en la qual es tracta de contrastar i afermar les experiències globals de totes les activitats. En aquesta activitat, els psicòlegs treballen conceptes com l'empatia, la comunicació, el treball en grup o la resolució de problemes, així com la confiança i l'organització. 

Amb aquestes accions formatives, el Servei Municipal de Protecció Civil intenta, tal com indica Solsona, "que els 26 voluntaris vagen formant part de l'estructura de l'agrupació, confiant en l'organització, i que mantinguen un contacte més personal amb els altres components, amb la finalitat d'afermar el treball en equip".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es