Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

Protecció Civil fomenta el treball en equip dels voluntaris de l'agrupació local amb jornades de dinàmiques de grup

dissabte, 22 d'octubre de 2016

Dinàmiques de grup de Protecció Civil a l'Alcora

El Servei Municipal de Protecció Civil de Vila-real ha organitzat una sessió de treball per als voluntaris de l'agrupació local amb l'objectiu de practicar dinàmiques de grup i afermar el treball en equip. Les jornades s'han celebrat al paratge de Masia Vilallonga de l'Alcora, un entorn natural "desconegut, particular i extens, adequat per a la meditació i en el qual els participants han de comptar amb el grup per a poder complir els objectius", segons explica el responsable del Servei Municipal de Protecció Civil, Ismael Solsona. 

Entre les activitats proposades per a treballar en equip, destaquen la cerca de persones desaparegudes, en la qual s'han utilitzat gossos de la unitat de cerca i rescat de l'agrupació aliens a les cerques, de manera que s'ha complicat missió. A més, els participants han posat en pràctica la dinàmica de grup de SAF Serveis Psicològics denominada No hi ha projecte sense col·laboració, en la qual es tracta de contrastar i afermar les experiències globals de totes les activitats. En aquesta activitat, els psicòlegs treballen conceptes com l'empatia, la comunicació, el treball en grup o la resolució de problemes, així com la confiança i l'organització. 

Amb aquestes accions formatives, el Servei Municipal de Protecció Civil intenta, tal com indica Solsona, "que els 26 voluntaris vagen formant part de l'estructura de l'agrupació, confiant en l'organització, i que mantinguen un contacte més personal amb els altres components, amb la finalitat d'afermar el treball en equip".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es