Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

La Setmana de la Salut de la Dona ofereix tallers i xarrades de psicologia, alimentació o sexualitat del 24 al 28 d'octubre

dissabte, 22 d'octubre de 2016

Presentació de la I Setmana de la Salut de la Dona

Vila-real acollirà entre els dies 24 i 28 d'octubre la I Setmana de la Salut de la Dona. Segona i tercera joventut. La iniciativa, organitzada per Clínica Medefis i Fisio Dona amb la col·laboració de les regidories d'Esports i Salut i Igualtat, oferirà al llarg de cinc dies xarrades i tallers sobre diferents temes d'interés com ara psicologia, alimentació, exercici físic i sexualitat per a dones. Les jornades tindran lloc a la Clínica Medefis, situada en el número 7 del carrer de Pere Gil. 

La programació començarà el dilluns 24 amb la presentació, a les 16.30 hores, de la Setmana de la Salut de la Dona. Mitja hora més tard, tindrà lloc la conferència del metge especialista en medicina familiar i comunitària de la Unitat d'Hipertensió i Risc Cardiovascular Vicente Pallarés, titulada "Millora la teua salut cardiovascular: la importància de l'exercici". El dimarts, la llicenciada en Bioquímica Nadine López oferirà, a les 16.00 hores, una xarrada centrada a conéixer si "Tenim una bona alimentació?".

El dimecres, a més de la ponència de la fisioterapeuta Mireia Font, "Parlem del nostre sòl pelvià", que començarà a les 10.00 hores, hi haurà dos tallers pràctics al Centre de Tecnificació Esportiva, tant a les 16.00 com a les 18.00 hores. El dijous, la comare Gloria Ramírez parlarà sobre "La sexualitat de la dona", a les 16.00 hores i el divendres, com a clausura, tindrà lloc a la mateixa hora la xarrada de la psicòloga Gloria Maicas, titulada "Per què canviem?".

La regidora d'Esports i Salut, Silvia Gómez, i la responsable de l'organització Mireia Font animen les interessades a participar de les jornades. La inscripció està oberta a la Clínica Medefis o telefonant al 964 523 494.

Galeria multimèdia

Imatges

I Setmana de la Salut de la Dona I Setmana de la Salut de la Dona_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es