Inici -> Àrees -> Protecció civil -> Notícies

La Setmana de la Prevenció converteix Vila-real en un parc de bombers simulat durant tot el cap de setmana

dimarts, 25 d'octubre de 2016

La Fundació Mapfre i l'Associació Professional de Tècnics de Bombers (APTB) organitzen, amb la col·laboració de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i del Servei Municipal de Protecció Civil, la Setmana de la Prevenció d'Incendis 2016, que arribarà a Vila-real els dies 29 i 30 d'octubre. Tot un cap de setmana en el qual la plaça del Llaurador es convertirà en un improvisat parc de bombers, amb el Parc de la Prevenció dirigit especialment als xiquets d'entre 4 i 12 anys de la ciutat. 

La iniciativa, que es desenvolupa des de 2006 a diferents punts d'Espanya, tindrà un horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores tots dos dies i comptarà amb la participació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, així com de la Policia Local, el Servei Municipal de Protecció Civil i Creu Roja. 

Els que assistisquen al Parc de la Prevenció podran participar en el taller que organitza Creu Roja, que a més portarà un dels seus vehicles. També Protecció Civil realitzarà un taller de prevenció, igual que la Policia Local, que té previst instal·lar un parc de seguretat viària i un taller de cadires de subjecció infantil per a vehicles. Per la seua banda, els voluntaris del Consorci de Bombers portaran un simulador d'incendis, a més de vehicles i una tenda de projecció. En ambdues jornades estaran presents les unitats canines de la Diputació, de la Policia Local de Vila-real i de Protecció Civil.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Parque de la Prevención
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es