Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Els VI Pressupostos Participatius obrin el termini per a la presentació de propostes fins a dimecres que ve

dimecres, 26 d'octubre de 2016

VI Pressupostos Participatius_1

La sisena edició dels Pressupostos Participatius, que impulsa la Regidoria de Participació Ciutadana, ha obert ja la seua primera fase, en la qual tots els empadronats a Vila-real majors de 16 anys poden presentar les seues propostes perquè siguen incloses dins dels pressupostos municipals de 2017. Els interessats a traslladar al consistori qualsevol idea o projecte que consideren que pot servir per a ajudar a millorar la ciutat poden acudir a l'àrea d'Atenció i Tràmits de l'Ajuntament (planta baixa), on hauran d'emplenar un formulari, o, sense moure's de casa, entrar a la pàgina http://pressupostosparticipatius.vila-real.es, on podran registrar la seua proposta de manera virtual en pocs minuts. 

"Participar és molt fàcil", explica la regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, qui assegura que "un any més, hem volgut escoltar la veu dels ciutadans, que són els vertaders protagonistes i els qui millor poden transmetre'ns les seues necessitats o desitjos perquè, dins de les possibilitats econòmiques de l'Ajuntament, es puguen satisfer". 

Fins al dimecres 2 de novembre, els veïns podran dirigir-se a l'Ajuntament i proposar a què volen que es destinen els seus impostos en el pròxim exercici, bé siguen inversions, obres noves, de manteniment o propostes de formació. Una vegada finalitzat aquest procés, el 12 de novembre tindrà lloc la segona fase, amb la celebració del Fòrum de Pressupostos Participatius, en el qual s'estudiaran totes les peticions recopilades i es classificaran. Posteriorment, entre el 16 i el 23 de novembre, els veïns podran votar i ordenar, segons les seues preferències, les propostes. 

"Volem que tots els ciutadans s'animen a participar i s'impliquen fent-nos arribar les seues idees o necessitats perquè puguem estudiar-les i seguir construint la ciutat que tots volem", conclou Gil.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es