dijous, 27 d'octubre de 2016
Una dotzena de restaurants de Vila-real participaran enguany en la setena edició de les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real¿ olla de la Plana, que se celebren del pròxim 1 al 30 de novembre. El regidor d'Economia, Xavier Ochando, acompanyat pel president de l'Associació Gastronòmica de Vila-real, Ximo Abril, ha donat a conéixer la nova edició, en la qual els comensals podran triar entre més de 50 entrants, primers i segons plats, "amb una gran quantitat de propostes on l'olla de la Plana serà la gran protagonista, unint tradició amb innovació".
El tradicional plat serà l'estrella de la jornada el pròxim dia 2, durant el concurs professional i la degustació popular que tindran lloc a partir de les 19.00 hores a la plaça de la Vila. Com cada any, els veïns podran degustar el guisat a canvi de l'aportació simbòlica d'un euro per cada plat, que es destinarà a Sant Vicent de Paül per a ajudar en la seua tasca solidària. El concurs comptarà amb un jurat d'excepció, com el sommelier del restaurant Mediterráneo i professor universitari, Sergio Rodríguez; el professor de l'Escola d'Hostaleria de Castelló, Ignacio Porcar; el periodista i bloguer gastronòmic Raúl Puchol; el bloguer i comunicador especialitzat en gastronomia Enrique Ballester; el carnisser Jaume Tordesillas, i la presidenta de l'Associació de Mestresses de Casa, Conchita Ibáñez.
Els locals participants són Els Lluïsos, Al d'Emilio, La Olivereta, El Gaucho, El Miso, Espliego, Bar Juani, Birbar, Pa Negre, Casino, Los Maños i Defeli, que oferiran menús des dels 12 fins als 25 euros. "Esperem que, igual que en anys anteriors, els vila-realencs i visitants de tota la comarca vinguen a Vila-real a degustar aquest plat tradicional tan nostre, que ha sabut innovar i modernitzar-se mantenint la seua essència històrica i obrir-se al món", indica Ochando.
Les VII Jornades Gastronòmiques estan organitzades per la Regidoria d'Economia i l'Associació Gastronòmica de Vila-real amb l'ajuda de les Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la col·laboració de la Cooperativa de Caixa Rural; Terraqua; la Fundació Primavera i Sant Vicent de Paül. Tota l'oferta culinària i informació, en el blog http://jornadasgastronomicasvila-real.blogspot.com.es/ i en el perfil de Facebook de Jornades Gastronòmiques.
VII Jornadas gastronòmiques
Tipus d'arxiu: PDF |
Valencià
Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es